Undervognsbehandling i Tjele nær Viborg

I Danmark er vores biler udsat for en konstant udfordring i form af det omskiftelige vejr, som inkluderer vådt dansk vejr og om vinteren salt og sand på vejene. Disse faktorer kan have en betydelig indvirkning på din bils karrosseri og kan føre til rust over tid.

Derfor er det afgørende at beskytte din bil mod disse skadelige påvirkninger. En effektiv måde at gøre det på er gennem en professionel undervognsbehandling. Hos Vejrumbro Autolakering & Undervognscenter ApS har vi +15 års erfaring med undervognsbehandling og rustbeskyttelse.

Vi giver din bil den rette behandling og pleje for at modstå det danske vejr.  

Ring allerede i dag

Sådan foregår en undervognsbehandling hos os

En undervognsbehandling hos Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter foregår altid med at fjerne bilens skjolde og bundplader, inderskærme og hjul, så vi kan rense grundigt for salt og andet skidt. Rustbeskyttelsen påføres, og vi afslutter med vask, aftørring og hærdning af bilen.

Vores arbejde med din bil tager 2 dage.  

TekTrol Anti Rust er, efter vores mening, det absolut bedste og mest holdbare produkt til undervognsbehandling, og er derfor det mærke, vi bruger. Vi anvender sprøjteskema fra TekTrol og lægger stor vægt på grundighed i arbejdet. Det er godkendt af Teknologisk Institut efter den svenske standard, som stiller de strengeste krav.  

Hvad koster en undervognsbehandling?

Det er bilens størrelse der afgør prisen

4 rigtige gode grunde til undervognsbehandling

Der er mange gode grunde til at få lavet en undervognsbehandling på din bil og knap så mange grunde til at undlade.

Her får du vores argumenter:

  1. Din bils levetid forlænges
  2. Din bil er mere værd ved eventuel salg
  3. Karosseriet beholder sin styrke og dermed din sikkerhed
  4. God chance for at reducere omkostningerne ved periodesyn.

Ring og få et skarpt tilbud allerede i dag

Tør du heller ikke at løbe risikoen og undlade at rustbeskytte din bil? Tag fat i Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter og overlad din bil i de bedste hænder. Kontakt os i dag og få en pris på undervognsbehandling på telefon 86654175 eller send en mail til mail@vejrumbroautolakering.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du bare os hurtigst muligt. 

TekTrol logo